Barion Pixel

Gyakori kérdések

Mennyi idős kortól javasolt adni a kutyusnak az EverYoung100®-at?

3 hónapos korig nem indokolt, de 4 hónapos kortól már elősegítheti a fogváltás zökkenőmentes lezajlását. Kiemelten magas nyomelem tartalma miatt segíti a kutyában lévő genetikai potenciál maximális kihasználását.

Hogyan hat a kutya szőrzetére?

A benne található B vitaminok segítenek az egészséges, fényes szőrzet kialakulásában.

Különösen alkalmas az irritált, problémás, zsíros bőr kezelésére, mert a benne található vitaminok és ásványi anyagok nyugtató, gyulladáscsökkentő, ápoló és sebgyógyulást támogató hatásokkal rendelkeznek.

Miért poros formátumú az EverYoung100®?

A poros formátumnak több előnye is van. Egyrészt könnyen adagolható, másrészt tápos és BARF etetéshez is társítható, harmadrészt pedig a benne lévő élő növényi hatóanyagok nem sérülnek, mivel hőkezelésen, granuláláson, kapszulázáson nem megy át.

Hány napra elég a zacskó tartalma?

10-15 testtömeg kilogrammos kutyusnál a javasolt napi adag 3-5 gramm. 1 csapott adagoló kanál 5 gramm elixírt tartalmaz, de 10 testtömeg kilogrammig elég a 3 gramm naponta, ami 2/3 csapott adagolókanálnak vagy csapott teáskanálnyi mennyiségnek felel meg. Így a zacskó tartalma egy 10 testtömeg kilogrammos kutyusnak 50 napra elég. Nagytestű kutyusoknak sem szükséges napi 2 adagoló kanálnyi mennyiségnél több.

Szükséges-e nedvesíteni a tálalás előtt?

A mi kutyáink nedvesítés nélkül is imádják, de kutyusod ízlésének megfelelően nyugodtan nedvesítsd kevés vízzel, levessel, vagy akár halolajjal.

Hipoallergén-e az EverYoung100®?

Az EverYoung100® minden összetevője 100%-ban hipoallergén, így egyáltalán nem válthat ki allergiás reakciót.
Nem tartalmaz: szóját, glutént, kukoricát, búzát, tejterméket, sót, és mesterséges hozzáadott anyagokat.

Az EverYoung100® adható-e vemhes szukáknak?

Vemhesség alatt szüneteltessük az adagolását, mert bár a benne lévő kurkuma a világ egyik legjobb gyógynövénye, de a vemhes szukák egyedi érzékenységgel reagálhatnak rá. 

Shopping Cart
Scroll to Top